Privacy beleid

De website www.simonisweb.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door BIASET (hierna: BIASET), statutair gevestigd te Capelle aan den IJssel en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24179826. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

 

BIASET garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

 

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt BIASET gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummers, uw e-mailadres en indien van toepassing uw BTW nummer). BIASET gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst en voor haar overige dienstverlening. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij BIASET t.a.v. Adresregistratie, Reggedal 12, 2904CX Capelle aan den IJssel of per e-mail aan
info@simonisweb.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

 

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar
info@simonisweb.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: BIASET, Reggedal 12, 2904CX Capelle aan den IJssel. BIASET voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

 

Privacy beleid andere websites
Op
www.simonisweb.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

 

Hebt u nog vragen over ons privacy beleid?
Stuur dan een e-mail naar
info@simonisweb.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

 

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

 

Cookies

Wij maken op onze website geen gebruik van cookies.

 

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.